Frågor och svar

Följande frågor och svar gäller för Vistaprints värvningsprogram. Du kan också läsa Villkoren för programmet. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss.

 1. Vad är Vistaprints Tipsa en vän-program?

  Tipsa en vän och få din belöning. Vi ger dig en rabattkupong på 200 kr för varje vän som gör en beställning på 400 kr eller mer (inkl. moms, exkl. leveransavgift).

 2. Hur rekommenderar jag Vistaprint?

  Du kan använda vårt onlineformulär för att registrera dig för programmet. Vi ger dig en unik rekommendationslänk (URL) som du kan dela med dina vänner via e-post, sms eller sociala medier. Den länkar till Vistaprints webbplats men identifierar dig som värvaren. Du kan också använda formuläret för att skicka en länk till dina vänner via e-post eller publicera länken i ditt sociala nätverk. Om en vän till dig sedan använder länken för att besöka Vistaprint och göra en beställning enligt villkoren är du berättigad till din bonus.

 3. Kan jag använda samma e-postadress för värvaren och mottagaren?

  Nej. Vi kan inte godta rekommendationer där samma e-postadress har angetts för både värvaren och mottagaren.

 4. Hur vet vi när din vän har gjort en beställning?

  Vi kan se när länken har använts i det rekommendationsmeddelande du skickat till din vän. Vi skickar din bonus när din vän har klickat sig igenom och gjort en beställning.

 5. Hur får jag min bonus och hur lång tid tar det?

  Kupongkoden som ger 200 kr rabatt skickas till dig via e-post inom 3 arbetsdagar efter köpet.

 6. Kan jag skicka flera rekommendationer?

  Ja. Du kan dela din unika rekommendations-URL med så många personer du vill. Du kan också skicka en rekommendation via systemgenererad e-post till upp till fem vänner åt gången.

 7. Kan jag rekommendera via sociala medier?

  Ja. När du har registrerat dig för programmet kan du dela erbjudandet på ditt Facebook- eller Twitter-konto eller via WhatsApp. Om någon av dina vänner sedan klickar på länken, följer villkoren och gör en beställning hos Vistaprint får du en bonus.

 8. Spåras köpet om vännen använder en annan enhet?

  Nej. Din vän måste klicka på rekommendationslänken och göra Vistaprint-beställningen på en och samma enhet. Om vännen byter enhet eller inte använder rekommendationslänken kan köpet inte spåras och ingen bonus utfärdas.

 9. Vad ska jag göra om jag inte har fått min bonus?

  Titta i skärppostmappen; det kan hända att vi har mejlat dig men att filterinställningarna för ditt konto har omdirigerat din bonus från inkorgen. Vi ber dig kontakta oss om det har gått mer än 3 arbetsdagar sedan mottagaren gjorde sitt köp och du är säker på att du inte har fått bonusen.