Spørsmål og svar

Følgende Spørsmål og svar gjelder for Vistaprints henvisningsprogram. Du kan også se Vilkår og betingelser for dette programmet. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt kan du kontakte oss.

 1. Hva er Vistaprints Henvis en venn-program?

  Henvis en venn og høst inn belønningene. Vi vil gi deg en kupong på kr 200 for hver venn som gjør en bestilling til en verdi av kr. 400 eller mer (inkl. mva., ekskl. levering).

 2. Hvordan anbefaler jeg Vistaprint?

  Du kan bruke skjemaet vårt på nettet for å registrere deg til programmet. Vi vil gi deg en unik henvisningslenke (URL) som du kan dele med venner via e-post, SMS eller sosiale medier. Den kobles til Vistaprints hjemmeside, men identifiserer deg som henviseren. Du kan også bruke skjemaet til å sende lenken til dem via e-post, eller poste den på kontoen din på sosiale medier. Dersom vennen din bruker lenken til å besøke Vistaprint og bestille noe, i henhold til vilkårene og betingelsene, er du kvalifisert for belønningen din.

 3. Kan jeg bruke den samme e-postadressen for både henviser og mottaker?

  Nei. Vi aksepterer ikke henvisninger der den samme e-postadressen har blitt oppgitt for både henviser og mottaker.

 4. Hvordan vet vi at vennene dine har gjort en bestilling?

  Vi er i stand til å spore når lenken har blitt brukt i henvisningsmeldingen du sendte dem. Vi vil sende belønningen til deg etter at de har klikket og kjøpt noe.

 5. Hvordan mottar jeg belønningen min og hvor lang tid vil det ta?

  Kupongkoden på kr 200 vil bli sendt til deg via e-post innen 3 virkedager etter kjøpet deres.

 6. Kan jeg sende flere henvisninger?

  Ja. Du kan dele din unike henvisnings-URL med så mange du vil. Du kan også sende en henvisning ved bruk av systemgenererte e-poster til opptil fem venner samtidig.

 7. Kan jeg gjøre henvisninger via sosiale medier?

  Ja. Så snart du er registrert til programmet, kan du dele tilbudet på kontoen din på Facebook eller Twitter, eller via WhatsApp. Siden, dersom noen av vennene dine klikker på lenken din, følger vilkårene og betingelsene og bestiller hos Vistaprint, vil du få belønning.

 8. Hvis de bruker en annen enhet, vil kjøpet deres bli sporet?

  Nei. Din venn må klikke på henvisningslenken og bestille hos Vistaprint ved bruk av én enhet. Ved å bytte enheter eller ved ikke å bruke henvisningslenken, vil ikke kjøpet kunne bli sporet og du vil ikke få din belønning.

 9. Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke har mottatt belønningen min?

  Vennligst sjekk mappen for søppelpost - det kan hende at vi har sendt en e-post til deg, men at filterinnstillingene på kontoen din har sendt belønningen din bort fra innboksen din. Hvis det har gått mer enn 3 virkedager siden mottakeren har gjort kjøpet sitt og du er sikker på at du ikke har mottatt belønningen din, vennligst ta kontakte oss.