Veelgestelde vragen

De volgende veelgestelde vragen zijn van toepassing op het aanbevelingsprogramma van Vistaprint. Je kunt ook de algemene voorwaarden voor dit programma raadplegen. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.

 1. Wat is het aanbevelingsprogramma van Vistaprint?

  Deel met een vriend en ontvang een beloning. We geven je een tegoed van € 20 voor iedere vriend die een bestelling plaatst van € 40 of meer (incl. btw, exclusief verzendkosten).

 2. Hoe beveel ik Vistaprint aan?

  Je kunt je aanmelden voor het programma via het online formulier. We geven je een unieke aanbevelingslink (URL) die je kunt delen met je vrienden via e-mail, SMS of sociale media. De link leidt naar de website van Vistaprint, maar ziet dat jij de aanbeveler bent. Je kunt het formulier ook gebruiken om de link via e-mail te laten versturen, of om de link op je sociale media account te plaatsen. Als een vriend de link gebruikt om de website van Vistaprint te bezoeken en hij of zij plaatst een bestelling die voldoet aan de voorwaarden, dan kom je in aanmerking voor de beloning.

 3. Kan ik hetzelfde e-mailadres gebruiken voor de verzender en de ontvanger?

  Nee. We accepteren geen aanbevelingen waarbij hetzelfde e-mailadres gebruikt is voor de aanbeveler en de ontvanger.

 4. Hoe weten wij dat je vriend een bestelling heeft geplaatst?

  We kunnen traceren wanneer de aanbevelingslink gebruikt is die je ze gestuurd hebt. We sturen je je beloning nadat de ontvanger een aankoop gedaan heeft.

 5. Hoe ontvang ik mijn beloning en hoe lang duurt het voordat ik de beloning ontvang?

  De kortingscode van € 20 wordt je per e-mail toegestuurd binnen 3 dagen na de aankoop.

 6. Kan ik meerdere aanbevelingen doen?

  Ja. Je kunt jouw unieke aanbevelings-URL met zoveel mensen delen als je wil. Je kunt ook aanbevelingen sturen via automatisch gegenereerde e-mails aan maximaal 5 vrienden per keer.

 7. Kan ik aanbevelingen doen via sociale media?

  Ja. Zodra je je hebt aangemeld voor het programma kun je de aanbieding delen op je Facebook of Twitter account, of via Whatsapp. Als één van je vrienden dan op de link klikt en een bestelling plaatst bij Vistaprint die voldoet aan de voorwaarden, dan ontvang jij de beloning.

 8. Als ze een ander apparaat gebruiken, wordt hun bestelling dan ook getraceerd?

  Nee. Wanneer je vriend op de aanbevelingslink klikt, dan moet de bestelling bij Vistaprint via hetzelfde apparaat geplaatst worden. Als een ander apparaat gebruikt wordt of als er niet op de aanbevelingslink geklikt wordt, kan de bestelling niet getraceerd worden en wordt er geen beloning uitgereikt.

 9. Wat moet ik doen als ik mijn beloning niet heb ontvangen?

  Controleer de map 'ongewenste e-mail', het kan zijn dat de instellingen van je account ervoor zorgen dat de beloning niet in je inbox terecht gekomen is. Als er meer dan 3 werkdagen zijn verstreken sinds de ontvanger een aankoop gedaan heeft en je bent er zeker van dat je de beloning niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.