Usein kysytyt kysymykset

Seuraavat usein kysytyt kysymykset koskevat Vistaprintin suositusohjelmaa. Voit myös katsoa tähän ohjelmaan liittyvät käyttöehdot. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä.

 1. Mikä on Vistaprintin Suosittele ystävälle -ohjelma?

  Suosittele ystävälle -ohjelman kautta voit suositella Vistaprintiä ystäville. Jos suosittelijan ystävät tekevät Vistaprintiltä vähintään 40 € (sis. ALV:n, ei sis. toimituskuluja) arvoisen tilauksen, annamme asiakkaalle 20 € bonukseen oikeutettavan koodin, jonka he voivat käyttää seuraavaan tilaukseensa.

 2. Miten suosittelen Vistaprintiä?

  Voit rekisteröityä ohjelmaan verkkolomakkeellamme. Annamme sinulle uniikin, sinulle luodun linkin (URL), jonka voit jakaa ystävillesi sähköpostitse, tekstiviestillä tai sosiaalisessa mediassa. Linkki johtaa Vistaprintin sivustolle, mutta liittää sinut suosittelijaksi. Voit käyttää lomaketta myös lähettääksesi linkin ystävillesi sähköpostitse tai omalle some-tilillesi. Jos ystäväsi sitten käyttää linkkiä Vistaprintin sivustolla vierailemiseen ja tekee tilauksen, käyttöehtoja noudattaen, olet oikeutettu palkkioosi.

 3. Voinko käyttää samaa sähköpostiosoitetta suosittelijalle ja vastaanottajalle?

  Et. Emme hyväksy suosituksia, joissa on käytetty samaa sähköpostiosoitetta suosittelijalle ja vastaanottajalle.

 4. Mistä tiedämme, että ystäväsi on tehnyt tilauksen?

  Saamme tiedon siitä, kun suositusviestisi lähettämääsi linkkiä on käytetty. Lähetämme sinulle palkkiosi sen jälkeen, kun he ovat tehneet ostoksen.

 5. Miten saan palkkioni ja kuinka kauan kestää sen saaminen kestää?

  Saat koodin 20 € palkkiotasi varten sähköpostitse kolmen (3) arkipäivän kuluessa ystäväsi tekemästä ostoksesta.

 6. Voinko lähettää useita suosituksia?

  Kyllä. Voit jakaa uniikin suosituslinkkisi niin monelle henkilölle kuin haluat. Voit myös lähettää automaattisen suositussähköpostiviestin kerralla enintään viidelle henkilölle.

 7. Voinko suositella sosiaalisen median kautta?

  Kyllä. Heti kun olet rekisteröitynyt ohjelmaan, voit jakaa tarjouksen Facebook- tai Twitter-tililläsi tai WhatsAppissa. Jos joku ystävistäsi sen jälkeen napsauttaa linkkiäsi ja tekee tilauksen käyttöehtoja noudattaen, saat palkkiosi.

 8. Rekisteröidäänkö heidän ostoksensa, jos he käyttävät eri laitteita?

  Ei. Ystäväsi on napsautettava suosituslinkkiä ja tehtävä Vistaprint-tilauksensa yhdellä laitteella. Jos he vaihtavat laitetta tai eivät käytä annettua suosituslinkkiä, heidän ostostaan ei voida rekisteröidä palkitsemista varten.

 9. Miten minun pitäisi toimia, jos en ole saanut palkkiotani?

  Tarkista ensin roskapostisi. Olemme saattaneet lähettää sinulle sähköpostia, mutta sähköpostiohjelmasi on saattanut suodattaa palkkiosta ilmoittavan viestin muualle Saapuneet-kansiostasi. Jos vastaanottajan ostoksesta on kulunut kolme (3) arkipäivää ja olet varma, ettet ole saanut palkkiotasi, ottaa meihin yhteyttä.