FAQ – ofte stillede spørgsmål

Den følgende FAQ gør sig gældende for Vistaprints "henvis-en-ven-program". Du kan også se vilkårene og betingelserne for dette program. Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål her, så kan du altid kontakte os.

 1. Hvad er Vistaprints henvisningsprogram?

  Henvisningsprogrammet giver nuværende kunder mulighed for at introducere deres venner for Vistaprint. Hvis en af vennerne bestiller noget hos Vistaprint til 300 kr. (inkl. moms, ekskl. leveringsomkostninger), eller derover, giver vi den nuværende kunde en værdikuponkode på 150 kr., som kan bruges på den næste bestilling.

 2. Hvordan anbefaler jeg Vistaprint?

  Du kan bruge vores online blanket, og tilmelde dig programmet. Vi giver dig herpå et unikt henvisningslink (URL), som du kan dele med dine venner via e-mail, SMS eller de sociale medier. Det linker til Vistaprints hjemmeside, men identificerer dig som henviseren. Du kan også bruge blanketten til at sende et link til dem i en e-mail, eller publicere det på de sociale medier. Hvis dine venner bruger linket, når de går ind på Vistaprints hjemmeside og bestiller noget, og dette lever op til vilkårene og betingelserne, så vil du modtage din belønning.

 3. Kan jeg bruge den samme e-mailadresse for henviseren og den henviste?

  Nej. Vi kan desværre ikke acceptere henvisninger, hvor den samme e-mailadresse anvendes for både henviseren og den henviste.

 4. Hvordan ved vi at en af dine venner har foretaget en bestilling?

  Vi kan spore, når et link er blevet brugt i den henvisningsmeddelelse du har sendt til dem. Vi sender din belønning så snart de har klikket og foretaget et køb.

 5. Hvor lang tid går der før jeg får min belønning?

  Værdikuponkoden på kr. 150 vil blive sendt til dig via e-mail i løbet af 3 hverdage efter deres køb.

 6. Kan jeg sende mere end én henvisning?

  Ja. Du kan dele dit unikke URL-link med så mange som du ønsker. Du kan også sende henvisninger vha. de systemgenererede e-mails til op til 5 venner ad gangen.

 7. Kan jeg henvise via de sociale medier?

  Ja. Så snart du har tilmeldt dig programmet kan du dele tilbuddet på Facebook og Twitter, eller WhatsApp. Hvis en af dine venner klikker på linket, lever op til vilkårene og betingelserne, og køber noget hos Vistaprint, så vil du modtage en belønning.

 8. Vil deres køb blive sporet, hvis de bruger en anden enhed?

  Nej. Dine venner skal klikke på henvisningslinket, og bestille hos Vistaprint, via én og samme enhed. Hvis de skifter enheder, eller ikke bruger det givne henvisningslink, så vil deres køb ikke blive sporet, og der udstedes ingen belønning.

 9. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke modtager min belønning?

  Tjek venligst din spammappe - det kan være at vi har sendt en e-mail, men filterindstillingerne i din inbakke har gjort at den ikke havner det rigtige sted. Hvis mere end 3 hverdage er gået siden den henviste foretog købet, og du er sikker på at du ikke har modtaget belønningen, så kontakte os.